Избрани Новини

Истинска война се завихри по пътищата в Пиринско в почивните дни

Дванайсет са ранените в катастрофи

Тежки пътно-транспортни произшествия в почивните дни регистрираха в ОД на МВР - Благоевград. Станали са 6 катастрофи, в които ранените са 12 души на различна възраст.

На 27.02.2015г. около 11:10 часа на ПП1 Е-79 в района между Симитли и Благоевград лек автомобил „Опел Астра” с 46-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от Симитли към Благоевград, блъска движещия се пред него лек автомобил „Ауди” с 25-годишна водачка от с.Черниче, който от своя страна отскача и се удря в движещ се пред него лек автомобил „Дачия Логан” с 25-годишен водач от Якоруда, а той вследствие на удара блъска движещия се пред него лек автомобил „Фиат Браво” с 52-годишен водач от Брезник. В резултат на инцидента, без опасност за живота, е пострадала водачката на лекия автомобил „Ауди”, която е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград. Пробите с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

На 28.02.2015г. около 8:40 часа в с.Вълкосел лек автомобил „Опел Корса” с 29-годишен водач от Вълкосел, извършвайки неправилна маневра за влизане между ред на паркирани автомобили, блъска минаващ покрай него мотоциклет „Ямаха”, управлявян от 17-годишен младеж от Вълкосел. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, са пострадали 17-годишното момче и 20-годишна жена от Вълкосел, която е пътувала с мотоциклета.

На 2.03.2015г. около 18:00 часа на кръстовище, образувано от ул.”Балкан” и ул.”Полк.Дрангов” в Благоевград, лек автомобил „Дайхатсу Териос”, управляван от 70-годишен мъж от Благоевград, отнема предимството и блъска в дясната странична част движещ се по ул.”Полк.Дрангов” лек автомобил „БМВ” с 26-годишен водач от Благоевград. Вследствие на инцидента е пострадала 24-годишна жена, пътуваща в лекия автомобил „БМВ”, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

На 2.03.2015г. около 22:00 часа на пътя между с.Враня и с.Катунци, общ.Петрич, лек автомобил „Ситроен” с 21-годишен водач от с.Петрово, общ.Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза вляво от пътното платно и се преобръща по таван в крайпътен скат. Вследствие на инцидента, с опасност за живота, е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Сандански. В автомобила е пътувало и момче на 14 години от с.Катунци, което след извършен медицински преглед е освободено без наранявания.

На 3.03.2015г. около 01:15 часа на ПП1 Е-79 на ул.”Македония” в Кресна лек автомобил „БМВ” с 27-годишен водач от Кресна, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост от Кресна към Благоевград, излиза вляво от пътното платно, преминава през масивна, дворна ограда и се преобръща по таван. Водачът на автомобила е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград с опасност за живота.

На 3.03.2015г. около 16:45 часа на ПП1 Е-79 в района на с.Дамяница лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от неправоспособен 25-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост от Петрич към Сандански, излиза вдясно от пътното платно и се удря в крайпътен скат. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, са пострадали две момичета на 10 и 17 години от Благоевград, които са пътували в автомобила. След извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение, информира struma.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов