Избрани Новини

След гонка с полицията, водач се хвърли от детелината край Дупница

10 километра продължило преследването по Е-79

26-годишна софиянка оцеля като по чудо, след като скочи с колата си от 20-ина метра височина на пътен възел „Байкал” в Дупница, пише вестник „Вяра“ в днешния си брой. Вчера към 16 часа Павлина Бернардо се удари с управляваното от нея „Пежо 206” със софийска регистрация в мантинелата на пътя от възела, водещ към Дупница, счупи я и се стовари на лентата от главен път Е-79 за София. Младата жена е закарана с линейка в Спешния център и бе приета за преглед в общинската болница в Дупница в адекватно състояние, видимо невредима. Взета й е кръвна проба за алкохол.

Павлина Бернардо е пътувала сам с колата си в посока София. По неофициална информация екшънът се разиграва след преследване от полицията. Преследването започнало на главен път Е-79 в района на бобошевското село Усойка и продължило десетина километра. Полицаите се опитали да я спрат, но шофьорката нарушителка побягнала. Гонката преминала през натоварения през празниците път, Павлина летяла с над 100 км и слаломирала между колите, като се надявала, че ще изпревари полицаите и ще се измъкне. Очевидец, пожелал анонимност, каза пред вестник „Вяра”: „,Скоростта беше невероятна, гумите свистяха, много беше страшно. Изведнъж се чу страшен взрив, колата падна и се взриви. Тази жена живее втори живот”.

„Водачката е шофирала с несъобразена скорост в района на село Усойка. След сигнал за спиране, подаден сигнал от пътните полицаи, тя не се подчинила и продължила. При влизането в пътен възел „Байкал” не успяла да вземе завоя, паднала и се преобърнала близо до релсите на железопътната линия. Впоследствие автомобилът се е самозапалил, нанесени са сериозни материални щети”, казаха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Кюстендил.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)