Избрани Новини

Международна връзка в разстрела на бизнесмена Орхан Изиров

За последно говорил с гръцка сим карта

Загадките около смъртта на Орхан Изиров стават все повече, а приятели и близки на бизнесмена се заканват, че ако полицията не се справи, сами щели да открият убиеца, съобщава struma.com.

"Нищо чудно, ако подозират някого, да се стигне до ново престъпление”, твърдят запознати.

Полицията трети ден не е спряла да рови на мястото на престъплението, но следи няма. До момента със сигурност се знае, че Орхан е познавал убиеца си. Пушил е преди екзекуцията. Говорил е по телефона, тръгвайки от Петрич за Яворница. Проверката е установила, че разговорите са провеждани от гръцката карта на мобилния телефон на Орхан към гръцки телефон. Това е насока за полицаите, но едва ли ще доведе до поръчителя или убиеца.

Бизнесменът Орхан Изиров е пътувал често, а за бизнеса му се знае малко, тъй като в региона той е бил солов играч с позиции в чужбина. Малко са хората, които наистина познават детайлно Орхан.

Факт е също така, че убийството не е извършено от професионалист, те не убиват така. Но е извършено от човек, които е бил подготвен за евентуално скандално развитие на срещата с бизнесмена.

Оръжието не може да бъде идентифицирано, тъй като няма открита гилза на местопрестъплението. Не може да бъде извлечено ДНК на убиеца, тъй като откритите фасове около трупа са от цигарите на Орхан.

Със сигурност се знае, че Орхан е застрелян от близко разстояние в слепоочието отстрани на главата. Автомобилът му работил, което говори, че срещата е трябвало да приключи много бързо.

Версията, която полицията утвърждава и е една от основните работни е че Орхан е станал жертва на човек, с който е имал финансови взаимоотношения, не се изключва и да е човек, който е имал да му дава пари.

Работата по разследването не е спирала от вечерта на убийството на бизнесмена. И днес полицията прави оглед на мястото на престъплението.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов