Избрани Новини

Разследването на убийството на Орхан Изиров от Яворница зацикли

Намерените фасове на мястото на убийството са негови

И фасовете, намерени при огледите на мястото на убийството на Орхан Изиров от село Яворница няма да помогнат на разследващите за установяване на убийците му или убиеца му, тъй като са негови, информира struma.com.Те бяха единственото веществено доказателство, открито на мястото на престъплението. Орхан е пушел определен вид цигари / Парламент / и точно такива са откритите на мястото фасове, от които би могло да се извлече ДНК, което да разкрие убиеца. Полупразната кутия с цигари е открита в джобовете на разстреляния бизнесмен.

Разследването на убийството ще се окаже много тежко за местните криминалисти, тъй като няма никакви следи, оставени от екзекуторите. Както съобщихме, бизнесменът Орхан Изиров бе застрелян на пътя Първомай - Кавракирово с изстрел в слепоочието му, оръжието му е със сачма, вероятно преправен газов пистолет или въздушна пушка. Съдебният лекар направил аутопсията преобърна разследването, тъй като установи огнестрелното нараняване отстрани и отхвърли първоначалната версия, че смъртта му е настъпила вследствие на побой и удар с твърд предмет.

Оказа се, че Орхан Изиров не е споделял много с близките си за работата си, контактите си и евентуални заплахи за живота му. Според запознати, бил вълк - единак в действията си. Версиите са всякакви, една от тях не изключва Орхан да е убит от длъжник по сделка. Разследването на престъплението не е спряло нито за миг и вчера в село Яворница криминалисти разпитваха за Орхан и търсеха информация за последните му срещи и дела.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)