Избрани Новини

ПФК „Банско”: Отбори от "А” и "Б” група проявяват голям интерес към нашите футболисти

Константин Мирчев от треньорския щаб коментира представянето на отбора

След разпускането на футболистите на мъжки отбор на "Банско" в активна почивка Константин Мирчев от треньорския щаб на тима бе любезен на отговори на зададените му въпроси от viaranews.com.

- Г-н Мирчев, каква е оценката ви за есенния дял от настоящото първенство на „Б” група?

– Поздравления за всички футболисти, на които гласувахме доверие през първата част на настоящото първенство на „Б” група. Всички показаха много добър футбол на терена и ненапразно интересът към тях от други отбори от „А” и „Б” група е голям.

- Това означава ли, че с някои от наличните футболисти ще се стигне до раздяла?

– Ще издам малко от тайните на клуба. Но отличните игри на капитана на мъжкия отбор, централния защитник Георги Ангелов, е привлякъл най-много интереса на треньорския щаб и ръководството на лидера в „Б” група „Монтана” от едноименния град. Той е наш футболист и има договор до края на лятото. Има интереси и към други футболисти от нашия отбор, но на този етап ще спомена само Мартин Станкев и Любо Витанов.

- Ако се стигне евентуално до раздяла с някои от наличните футболисти, това означава ли, че ще привлечете други на тяхното място?

- До една седмица ще има яснота относно евентуалното освобождаване или привличане на други футболисти.

- Къде ще премине зимната подготовка на мъжкия отбор?

– Едно е сигурно, че единия лагер сбор в продължение на две седмици подготвяме да премине в турския курорт Алания. Миналата година останахме много доволни от престоя ни там, където изиграхме и силни контролни мачове при много добре подготвени терени.

- Какви са очакванията ви за 2015 г. ?

– Много здраве и късмет на спонсори, ръководство и футболисти.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов