Ограбиха миската Ана Палашева!

Ограбеното е на стойност около 5 000 лева

Миската Ана Палашева бе ограбена на излизане от благоевградска дискотека. 26- годишната красавица, която е студентка по право в Югозападния университет в Благоевград, решила да разпусне след изпит с приятелки. Оставила скъпия си джип "Ауди Q5" на паркинга зад ГУМ и тръгнала да се забавлява в популярен нощен клуб в събота вечерта. На заранта, около 5 часа, Ана започнала да дава зор да си ходят, но приятелките й настоявали да останат още малко. Тогава тя решила, че няма да се съобразява с тях, и си тръгнала сама от заведението. По пътя към джипа се навряла през прохода на Манярската къща, там била застигната от непознат мъж, който издърпал от ръцете й скъпата дамска чанта и изчезнал.

Младата жена се изплашила от нападението, но след като се окопитила, се отправила към полицията и подала жалба. Тя не могла да опише нападателя, тъй като всичко станало много бързо. Пострадалата студентка обаче казала, че в дамската й чанта има скъп мобилен телефон, маркови очила, парфюм за 300 лв., лични документи, както и златна кредитна карта, всичко на стойност 5000 лв.

По случая тече проверка, която е възложена на разследващ полицай от 1 РУП - Благоевград. На първо време са разгледани видеозаписите от камерите по описания маршрут, който е минала миската на връщане от дискотеката.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"