Избрани Новини

Фотоконкурсът "Европроектите в област Кюстендил" продължава

До петък приемат снимки за участие в конкурса

В срок до 21 ноември 2014 г., петък включително, ще се приемат снимките за участие във фотоконкурса на тема "Европроектите в област Кюстендил", организиран от екипа на Областен информационен център (ОИЦ) - Кюстендил.
Целта на конкурса е да се покажат и популяризират резултати, постигнати по европейски проекти на територията на област Кюстендил през първия програмен период на България като държава - членка на Европейския съюз. Снимките трябва да показват резултати от дейности (обекти, събития, услуги и др.) по проекти в Кюстендилска област, финансирани с помощта на средства по линия на европейските фондове през програмен период 2007 - 2013 г.
Конкурсът е отворен за участие за лица над 16 - годишна възраст. Фотографиите следва бъдат авторски, да отговарят на темата на конкурса и да са с необходимото фотографско качество: формат JPEG, TIFF и PNG, с минимален размер 1,5 MB (2048/3088 ppi, 300 dpi).
Всеки участник може да участва с до три дигитални снимки в срок до 21 ноември 2014 г. включително. Фотографиите, съобразени с регламента на конкурса и придружени от документите за участие, се изпращат на електронната поща на ОИЦ - Кюстендил: oic.kyustendil@eufunds.bg.
Регламентът и необходимите документи за участие в конкурса са публикувани на http://eufunds.bg/bg/oicnews/0/12 .
Оценяването ще се осъществи от жури, съставено от трима фотографи. Критериите за оценка са  принадлежност към темата на конкурса, естетическо изпълнение, оригиналност, визуално въздействие. Заедно с това, от 22 ноември 2014 г. до 26 ноември 2014 г. ще протече и гласуване във фейсбук страницата на Областен информационен център - Кюстендил.                 
Авторът на фотографията, отличена от журито на първо място, ще получи таблет, а класираният на второ място - раница за лаптоп. Наградата за победителя в гласуването във фейсбук е фотоапарат. Предвидени са и много поощрителни награди.
Победителите ще бъдат обявени на фейсбук страницата на Областен информационен център Кюстендил, както и на интернет портала на Структурните фондове на ЕС в Р.България www.eufunds.bg.
Фотоконкурсът "Европроектите в област Кюстендил" се провежда от ОИЦ - Кюстендил в рамките на инициативата "Стъпки по пътя към програмен период 2014 - 2020 г." на мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, предаде Дарик.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)