Избрани Новини

Вино на корем в Стария град

Пловдив Лайф

12-11-2014, 08:05

Снимка:

Plovdiv.utre архив

Автор:

Петя Радославова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вдъхновяват пловдивската бохема с младо вино

Дефилето на младото вино събира за шести път най-добрите вина на сезона

Съветът по туризъм - Пловдив в партньорство с Община Пловдив, Общински институт „Старинен Пловдив“, Национална лозаро-винарска камара, Асоциацията на българските винари и Европейски рицарски орден на виното – Консулат България представят днес участниците в тазгодишното „Дефиле на младото вино 2014”, което ще се проведе на 28,29 и 30 ноември.

„Дефиле на младото вино” е запазена търговска марка, регистрирана от „Съвет по туризъм - Пловдив”, за организиране и провеждане на дегустации на млади български вина в рамките на последните петък, събота и неделя на м. ноември 2014г. в различни къщи на Стария град.

 Празникът се организира за шеста поредна година, като първите пет издания на дефилето привлякоха над 35 000 посетители от цялата страна. Дегустациите са съпроводени с награждаване на най-доброто младо вино, културни събития, лекции, посветени на историята на виното, актуална информация за производителите на вино и др., които, комбинирано с компактното включване на десетки локации и масирано комунициране, превръщат събитието във важен акцент за град Пловдив. Дефилето ще премине на фона на богата културно-образователна програма “Дни на младото вино”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов