Избрани Новини

Коце Маца свободен? Заповедта му от Интерпол отпадна?

Популярният в миналото петрички бизнесмен Костадин Хаджииванов - Коце Маца, е свободен гражданин

Популярният в миналото петрички бизнесмен Костадин Хаджииванов - Коце Маца, е свободен гражданин, заповедта му за издирване от Интерпол е отпаднала още преди повече от година и в момента Коце Маца не е търсен нито от български, нито от чужди власти. Това показва официална справка направена в МВР, научи Struma.com. Коце Маца е бил издирван от Интерпол във връзка с участието му в схема за трафик на контрабандни цигари, по делото му е наложена глоба, която той платил и така заповедта за издирване е отпаднала и в момента никъде в полицейските архиви Коце Маца не се води като издирвано лице.

Освен това, преди месеци съвсем официално Коце Маца се е явил в българското консулство в Солун, за да подмени оръжието си, оттам лично се обадил в полицията в Петрич за нужна му справка. Това са факти, които доказват, че Коце Маца живее в Гърция абсолютно свободно. До момента, около местонахождението му, "криейки" се от властите се разпространяваха легенди, някой твърдяха, че е в Танзания, други, че в Германия и Дубай. Името му се свързва с едни от големите играчи в световната футболна, мафия и черното тото. Той бе един от успешните бизнесмени на Петрич през годините, собственик на футболния клуб "Беласица" и фирми за всякаква търговска дейност.

Петричанинът, според градските легенди продължава да върти търговия с цигари в Гърция, бизнесът му процъфтява и той поддържа високия си стандарт на живот, обаче у съседите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов