Избрани Новини

Издирваният за черно тото от Интерпол-Коце Маца продава бизнеса си в Петрич

Ресторант и кооперативният пазар в Петрич, които са собственост на издирвания от Интерпол за черно тото бизнесмен Костадин Хаджииванов-Коце Маца, негласно са обявени за продажба, съобщи struma.bg.

Бизнесмени от София, Пловдив и Варна проявяват интерес към двата имота, като според източник на изданието пловдивски консорциум е най-сериозният кандидат. Преди време тръгна мълвата, че двата апетитни обекта се продават, но хората на Коце Маца тогава твърдяха, че това са само слухове. Сега обаче самият Костадин Хаджииванов бил склонен на продажба, стига да се намери платежоспособен купувач. Не казал точно колко пари иска за двата обекта, разкриха близки до бизнесмена, който се издирва за черно тото. Ресторантът, който е доста луксозен, не работи с пълен капацитет, ползва се основно за сватби и организирани тържества, като отминалите абитуриентски балове.

Костадин Хаджииванов получи от община Петрич двата обекта срещу издръжката на футболния клуб „Беласица“, на който беше президент. Впоследствие прехвърли двата ценни имота от клуба на частните си фирми. Общината започна съдебни дела за връщането на двата обекта, но безуспешно.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов