Избрани Новини

Откриват изложба "Без радио не мога"

Посветена е на 40г. от създаването на Радио Благоевград

На 9 октомври 2014 г.,четвъртък, в 18,30 часа в Арт салона на Радио Благоевград ще се открие фотографската изложба "Без радио не мога" на фото клуб "Негатив плюс". Това е един съвместен проект на "Негатив плюс", Радио Благоевград и Читалище "Никола Вапцаров" - Благоевград. Изложбата е посветена на 80 години от създаването на първата електронна медия в България Българското национално радио и 40 години в ефир на любимото радио на Югозапада - Радио Благоевград.

Фотографският клуб към Читалище „Никола Вапцаров” събира съмишленици от различни възрасти и различни професии, увлечени по фотографията.

Няколко месеца фотолюбители и професионалисти фотографи работиха по темата "Без радио не мога", като проявиха изключително въображение и находчивост при визуализирането на идеята, че радиото остава най-популярната медия, неостаряващ приятел и сигурен информатор.

„Темата беше голяма провокация за нас” – казва председателят на клуба Емил Панделов и разказва, че са снимали в различни ситуации, на различни места, не само в студио и са ангажирали свои приятели да участват като модели. „Получи се нещо наистина много интересно” – уверява Емо. Всички, които искат да видят оригиналните фотографии са добре дошли на откриването на изложбата на 9 октомври в 18,30 часа със специалното участие на второкласничката Лидия Везенкова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов