Избрани Новини

Протоколно гостуване очаква "Спортика"

Днес Спортика ще гостува на Оборище Панагюрище

Футболният отбор на Спортика ще гостува на Оборище Панагюрище при дамите, съобщи struma. Новакът в групата регистрира две загуби, с 0:11 и 0:9 и даде заявка, че ще бъде боксовата круша в първенството. Заради разликата в класите, състезателките на Спортика са настроени за изразителна победа. След загубата в първия кръг от ЛП Суперспорт, благоевградчанки записаха две победи, срещу Спартак Врана и Екомед 90. С актив от 6 точки Спортика дели второ място с НСА, но шампионките имат мач по-малко.

За днешния двубой, който започва в 15.00 часа всички състезателки са на линия. Голмайсторката на тима Евдокия Попадинова е амбицирана да увеличи головия си актив, а точно съперник като Оборище е удобен за регистриране на рекорди. Съдийска бригада начело с Цанко Миндалов ще ръководи мача. Негови помощници са Георги Димитров и Деян Георгиев. По същото време в столицата е дербито на А група при дамите НСА- ЛП Суперспорт.

При успех на многократните шампионки от университета и очаквана победа на Спортика, три отбора ще окупират първото място с по 9 точки. В същото време бившата футболистка на Спортика Кристина Петрунова ще играе за Гинтра от Литва в Шампионската лига. С този отбор националката игра в груповата фаза, а сега ще срещне на 1/16 финалите Спарта Прага. Двубоят е на 8 октомври, а реваншът седмица по- късно в Прага.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов