"Отиваме за победа"- обещава треньорът Самоковлийски

Орлетата гостуват утре на отбора на ФК Банско

Старши треньорът на ОФК "Пирин" Благоевград Йордан Самоковлийски се изказа силно респектиран от отбора на ФК Банско, с който орлетата се срещат в поредно гостуване от шампионата на "Б" група утре. Пиринци играят с отбора на подбалканския град от 16:00 на стадион „Свети Петър”, информира blagoevgrad.eu. 

”Банско е един от малкото отбори в групата, които играят истински атрактивен футбол. Трудно допускат голове, а същото така и бележат. Няма да ни е лесно, но отиваме с нагласата за победа”, заяви специалистът. ”Сигурен съм, че в Банско има много хора, които истински стискат палци на Пирин именно ние да влезем в А група, въпреки че ще подкрепят своя отбор утре. Надяваме се на нормално и културно отношение от тяхна стана” заяви още Самоковлийски.

Зелените имат само два кадрови проблема, като до последно ще се решава за Димитър Благов и неговата контузия в коляното, която го извади на индивидуален режим през седмицата, а пък трайно контузен е Туджаров. Благоевградчани ще пътуват утре, в деня на мача.

Очаква се и голяма група от фенове на зелените да пътуват с коли, въпреки работния ден и ранния начален час.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"