Избрани Новини

"Велбъжд" тръгва с оптимизъм за Гоце Делчев

"Велбъжд" тръгва с оптимизъм за Гоце Делчев, чака жълтата карта на французин

"Велбъжд" тръгва за победа към Гоце Делчев, където днес гостува на местния "Пирин" в мач от Югозападната "В" група, информира dariknews. Йордан Йовчев пропуска със сигурност мача, като той се възстановява след операция. С отбора вече тренират получилия комоцио след мача в Самоков- Станимир Благоев и контузения в срещата срещу "Вихрен" Александър Александров, но и двамата не са готови още за игра в цял мач, каза старши треньорът Юлиян Кръстев.
В щаба на "Велбъжд" очакват от Франция жълтата карта на централен нападател- Вилфред, който тренира от няколко дни с отбора и е харесан от треньора. Тъмнокожият футболисти идва от френски тим. Няма наказани футболисти.
"Насявам се да спечелим точка или 3 от Гоце Делчев. Гледах мача им с "Германея" и учудващата им загуба, наблюдавах ги и срещу "Кюстендил" за Купата на България. Запознат съм с противника. Очаквам футболистите да изпълнят тактическите указания. Играхме много добре в последните 2 гостувания и това ми дава оптимизъм", каза старши треньорът на "Велбъжд" Юлиян Кръстев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)