"Велбъжд" прегази "Германея"

Ще играе в турнира за Купата на АФЛ

"Велбъжд" ще е представителят на Кюстендилска област в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига, съобщи dariknews. Футболистите, водени от Юлиян Кръстев победиха с 2:4 "Германея" в Сапарева баня. Точни за успеха бяха с по два гола Костадин Куков и Виктор Анастасов. Любопитното е, че едно от попаденията във вратата на "Велбъжд" вкара бившият играч на клуба Илиян Чавдаров. Кюстендилец беше и на вратата на "Германея"- Кристиян Иванов, а десен бег игра Радостин Джогански.
Шанс за изява във "Велбъжд" получиха трима юноши младша възраст, родени 1997- Денис Нечемски , Влади Тасков и Любослав Александров.
Юлиян Кръстев заложи в този двубой, след половин дузина контузени и наказани играчи на Радослав Димитров, Даниел Боянов, Анатоли Иванов, Адриян Бачовски, Павел Иванов, Костадин Куков, Николай Наков, Виктор Анастасов, Александър Димитров и Иван Иванов.
"Миньор"- Перник победи "Струмска слава" в Радомир с 0:2 и ще бъде представителят на Пернишка област в турнира за Купата на АФЛ.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"