Избрани Новини

Девет сантиметра сняг на Мусала!

Туристите да внимават!

На връх Мусала има снежна покривка от 9 сантиметра, съобщиха от НИМХ. Днес на много места ще вали, по-късно през деня дъждът ще спре. В Югоизточна България ще е дъждовно, в Източната част на страната ще има силен вятър. Утре ще бъде предимно слънчево. Слънцето ще измести студа и през вторник- сряда се очакват температури от между 20 и 25 градуса.

През октомври също ще бъде хладно. Още на 1 октомври, сряда, облаците се завръщат. Температурите бавно ще се понижават с по 1-2 градуса и в края на първата десетдневка ще са стигнали до 14 градуса. От средата на октомври отново облачността ще отстъпи на слънчевото време и очакваните температури са между 17-18 градуса.

 На 19 октомври се очаква да падне сняг. До 25 октомври времето ще е нестабилно и ще се редуват топли и доста хладни дни. Последната седмица на октомври ще бъде ясна и макар градусите да са между 10 и 13, ни очаква приятно време. Средната месечна температура през октомври ще бъде между 11 и 15 градуса, във високите полета между 8 и 11 градуса, в планините от 4 до 8 градуса. Очаква се средната сума на валежите да е между 40 и 60 литра на квадратен метър.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов