Избрани Новини

Леко затопляне на времето от утре

Животът

24-09-2014, 19:15

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Температурите се покачват с градус-два

Слънчево време ще преобладава над страната утре, ще е почти тихо. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 18° и 23°, в Пловдив - около 20°.

В града на тепетата ще се затопли, но температурите ще са по-ниски от черноморската вода, за която прогнозата е за 21°.

 Около и след обяд в четвъртък от запад облачността ще се увеличи, вечерта ще се вплътни и през нощта срещу петък на места в западната половина на страната ще превали.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще бъде слаб. Максималните температури ще са 20°-23°. Вълнение на морето ще бъде 1-2 бала. Температура на морската вода е около 21°.

В планините до обяд ще преобладава слънчево време. Вятърът ще е до умерен от запад, вечерта ще се ориентира от юг-югозапад. След пладне над масивите от Западна България облачността ще се увеличи и през нощта срещу петък на места там ще превали. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е 12°, а на 2000 метра - около 6°.

В петък - 26 септември ще преобладава облачно време, с валежи от дъжд. Ще се появи вятър от северозапад, ще се усили до умерен и с него за кратко отново ще нахлуе по-студен въздух. Минималните температури ще са по-високи, максималните - по-ниски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов