Избрани Новини

"Ботев"/ Враца" се готви да надвие "Пирин"/Разлог/

Срещата е в неделя от 17.00 часа

"Ботев"- Враца ще премери сили с "Пирин"- Разлог в мач от осмия кръг на "Б" футболна група. Срещата ще се състои в неделя, 28.09, от 17.00 часа.

Въпреки че врачани ще гостуват на момчетата от Разлог, мачът ще се играе на стадион "Св. Петър" в Банско, където разложани провеждат домакинствата си тази есен. Тимът на "Ботев" ще пътува в деня на двубоя, за да не се правят допълнителни разходи преди срещата.

Настроението в отбора е добро, играчите са готови да дадат всички от себе си, за да се представят подобаващо. Съществуват някои външни фактори, които се опитват да нарушат нормалния ритъм на работа и атмосферата в тима, но аз съм сигурен, че ще се справим със ситуацията, каза малко преди срещата старши-треньорът Викторио Павлов, съобщава bansko.net.

След последните двубои на врачани тимът им ще се лиши от някои играчи. Вече е ясно, че за Банско няма да заминат централният бранител Дарко Савич, централните нападатели Владо Иванов, Жак Коен, Васил Калоянов и офанзивният полузащитник Тихомир Найденов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)