Избрани Новини

Футболът се изправя срещу наркотиците

Животът

25-09-2014, 07:41

Снимка:

Plovdiv.utre архив

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Ученици от 8 училища се борят за купата на Общинския съвет по наркотични вещества

Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ и Превантивно–информационен център /ПИЦ/ - Пловдив, организират за четвърти път междуучилищен мини-футболен турнир под надслов: „Спортът е моята алтернатива!”, който е част от годишната им кампания:  „Животът е дар – не го погубвай!”. Той започва на стадион „Пловдив” в 9.30 часа днес.
За Купата на Общински съвет по наркотични вещества ще се борят  ученици от 8 пловдивски училища. По този начин всички участници ще покажат една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора, чрез ангажиране със спортни мероприятия в борбата с Психо-активните вещества.
Началото на футболния турнир ще бъде дадено от зам.-кметът Петър Зехтински и Председателят на ОСНВ и ПИЦ – Пловдив Живка Йовчева.
По регламент участниците ще теглят жребий и ще играят на елиминации. Продължителността на срещите ще бъде от две полувремена по 15 минути, с почивка между тях. Всеки от отборите ще бъде представляван от 10 спортиста: 6+1 футболисти и 3 резерви. По време на футболните срещи, доброволци към ОСНВ и ПИЦ – Пловдив, ще раздават информационни материали, разясняващи вредата от употребата на Психо-активни вещества.
За всички участници в турнира са подготвени футболни награди – отборни и индивидуални.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)