Избрани Новини

Зора стъпи и в Благоевград!

Компанията откри 5 нови магазина през 2014 годинa

За първите 7 месеца на годината ЗОРА реализира ръст от 19,5% и отвори 5 нови магазина - в Смолян, втори в Бургас, променихме локацията на магазина в  Плевен и преместихме магазина в Габрово в  триетажна сграда,  на ново много по-добро място.  На 12 септември предстои откриването на магазина в  Благоевград. Амбициите  ни са насочени към приключване на годината с ръст приблизителен  на постигнатия през първото полугодие. Интерес към осъществяване на съвместни проекти проявяват някои от големите чуждестранни фирми към нас и от фирми зад граница. За  2015 ни предстои  откриването на хипермаркет ЗОРА в строящия се  Рlaza West в ЖК Люлин в столицата. Планираме нарастване броя на търговските обекти на ЗОРА до края на 2015 година да надхвърли 40.

В навечерието на 23-тия си рожден ден, на 12 септември в Благоевград ще отвори врати 34 магазин.

В 10 часа екипът ще посрещне своите  първи клиенти в просторния  двуетажен шоу рум в центъра на града, на улица „Александър Стамболийски” 77. Разположен на площ от 1000 кв.м. ,предлагащ повече от  6000 бр. артикули от  почти всички популярни брандове бяла и черна  техника с  марките  Sony, Samsung, Philips, HITACHI, LG, LIEBHERR, Aríston, Indesit Gorenje, Whirlpool, Rowenta, Solac, Tefal,Zelmer и още много други, както и на марките, на които ЗОРА е изключителен представител за България - Finlux, CROWN, TV HITACHI. X-tremer, IStyle. На разположение на купувачите са консултантите на ЗОРА, много полезни при намирането на баланса между цена и качество на стоката. За клиентите са осигурени  и редица услуги  - безплатен транспорт в рамките на града, възможност за ползване на лизинг, сервизно обслужване.

За първите дни от старта на новия магазин са предвидени специални предложения и големи отстъпки. За най-нетърпеливите при отварянето ще има  подаръци  -  ваучери  по 20, 30 и 50 лева. Официално откриване на новия магазин ЗОРА в Благоевград – 12 септември, 10 часа, на улица „Александър Стамболийски” 77.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов