Избрани Новини

Светлинно шоу за празника на Симитли, популярни певци сътвориха пъстра програма

Камелия, Силвия Кацарова, Иван и Ивана Дякови, Борис Дали, Галин, Николина Чакърдъкова, самодейните състави от община Симитли сътвориха пъстрата празнична програма за „Честит празник, Симитли”. Светлинно шоу радва жителите и гостите на града в разгара на празника.

“Нека ни е честит празника, бъдете живи и здрави, много късметлии, за да пребъде Симитли. Ние вече близо 11 години работим в три посоки: усвояване на средства по оперативните програми на ЕС, реализиране на проекти, финансирани от държавния бюджет, планиране и изпълняване на инвестиции със средства от собствени приходи на общината. И всичко това променя облика на нашия град и го прави по-хубав и по-добър за живеене. Затова ние не искаме да участваме в анкети за най-добър град на България, тъй като тази оценка я давате вие. Вие, които живеете в нашия град и които сте част от всичко това, което се случва. Вие показвате, че нашият град е действително едно хубаво място за живеене с вашето жизнерадостно, добро, ведро настроение и с желанието си да празнувате. Не само тази вечер, но и всеки ден, когато се срещаме на улицата. Ние няма да спрем до тук. Продължаваме напред с волята и енергията да направим още много нови неща. За следващия програмен период 2014-2020 ние вече сме готови с работни проекти за близо 200 милиона лева. Очаквайте Симитли и общината да стават все по-хубави. Честит празник! И нека Бог да пази България и община Симитли”, обърна се към съгражданите си общинският кмет Апостол Апостолов в празничната вечер на Рождество на Пресвета Богородица, цитиран от simitli.info. След което, по традиция, в дует с Николай Кимчев изпяха химна на община Симитли и дълго хоро се изви от стотици празнуващи на площада. Минути по-късно празнична заря обагри небето над града. 10-минутното светлинно шоу притаи дъха на празнуващите жители и гости на Симитли.

До полунощ продължи празника. За настроението на хилядите на площада се грижиха народните изпълнители Иван и Ивана Дяков, Николина Чакърдъкова с ансамбъл, ритъма преля Силвия Кацарова с вечните си хитове от дългогодишното й творчество, поп изпълнителите Борис Дали и Галин взривиха публиката, изненадата тази година бе и Камелия с оркестър.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов