Избрани Новини

Бащата на Сашка Васева се би със съсед, ще се съдят

Бащата на фолкфурията Сашка Васева – Асен, и неговият съсед Александър Данчов се биха пред къщите си

Бащата на фолкфурията Сашка Васева – Асен, и неговият съсед Александър Данчов се биха на ул. „Македония“, пред къщата на родителите на Сашка Васева в Дупница. И двамата са извадили медицински свидетелства, за да се съдят, пише в. "Струма". Ал. Данчов отишъл да гледа внучето си на ул. "Македония", където живее синът му. Дядото и внучето седели на пейка пред дома им, който е точно срещу родния дом на Сашка Васева, близо до старата автогара в Дупница. Изнервен, Асен Васев излязъл от дома си и се нахвърлил върху Александър Данчов с ругатни. Двамата завихрили скандал.

Според съседи те имат стари дрязги. Близки на Ал. Данчов разказаха, че изведнъж Васев започнал да го налага с юмруци по главата и по тялото. Ударил го с камък по главата. За да се брани, Ал. Данчов взел камък и на свой ред ударил опонента си Асен с камък по главата.

Съседи едва разтървали възрастните мъже. Обадили се на тел. 112 и на място пристигнала линейка на Спешен център - Дупница. Ал. Данчов е закарай в хирургичното отделение на общинската болница, където е прегледан. Дежурният лекар предложил да го настани в болница, за да е под наблюдение, тъй като има съмнение за комоцио, но Ал. Данчов отказал.

Бащата на Сашка Васева - Асен, също е потърсил помощ в Спешен център. И той бил с охлузна рана на главата. И двамата са извадили медицински свидетелства и се заканили, че ще търсят правата си в съда.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов