Избрани Новини

Биг Брадър на трибуните в Коматево

Поставени са допълнителни камери за видео наблюдение

Феновете на Ботев (Пд) ще са като участници в Биг Брадър по време на домакинските мачове на отбора в Коматево. Това стана факт, след като на трибуните бяха монтирани допълнителни камери за засилено видео наблюдение.

Ето какво съобщение направи ръководството на жълто-черните до своите привърженици:

Уважаеми Ботевисти,

Информираме ви, че на трибуните на „Футболен комплекс Ботев 1912“ са поставени допълнителни камери за видео наблюдение с цел повишаване на сигурността и безопасността на стадиона преди, по време и след края на футболните срещи.

Ръководството на клуба, съвместно със служители на „Алфа 2000“ СОТ и МВР, ще следят за спазването на вътрешния ред като новите системи за видео наблюдение позволяват да се локализират и идентифицират нарушители, които съответно да бъдат санкционирани според действащата нормативна и законова база на Република България.

Убедени сме, че ще продължите да подкрепяте отбора единствено с позволени средства, както подобава на публиката на най-стария футболен клуб в България. Апелираме по време на футболните срещи отбор и публика да бъдат едно цяло, както сме свикнали да виждаме, като същевременно проявяваме уважение към нашите противници на терена.

ПФК „Ботев“ Пловдив



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов