Избрани Новини

Какво харесват най-много жените в партньорите си?

Британките харесват най-много партньори с чувство за хумор, а след тях онези със стабилно финансово положение, установи анкета, публикувана от в. "Дейли мейл".

При мъжете също чувството за хумор при дамите се оценява като най-атрактивно за бъдещата другарка в живота. Но британските мачовци на второ място поставят не богатството, а външния вид на любимата, пише БТА.

Проучването е било поръчано от фирмата за кредити Experian и е обхванало 2000 пълнолeтни британци. Поданичките на Нейно Величество държали също бъдещият им партньор да бъде интелигентен, да изглежда добре и да има стабилни планове за създаване на семейство. В десетката на предпочитанията си те включвали също той да бъде целеустремен в живота, да има добро образование, да носи вкъщи добра заплата, да напредва в кариерата и да има добра работа.

Мъжете, освен на хумора и външния вид, наблягали на интелигентността на партньорката, на финансовата й стабилност, на целеустремеността , на образованието, на семейната обвързаност, на добрата й заплата, на кариерното й израстване и на произхода й.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов