Избрани Новини

Недостатъците, които ще ви провалят!

Кои са неприятните навици на вашата зодия? Те винаги ще ви пречат!

Няма само добри или само лоши хора. Нито идеални. Но според астрологията, всяка зодия си има недостатъци, които винаги ще пречат. Ето кои са те!

Овен – Избухливостта ви е ясна. Но това, че не можете да отказвате, когато сте помолени за помощ и за сметка на старанието ви да услужите на другите, вие пренебрегвате именно тези, които обичате, ето това е Ахилесовата ви пета.
Телец – Развивате прекалено собственическо чувство към хората, които обичате и ги карате да се чувстват виновни, ако изберат своите пред вашите желания. Това много ви пречи в интимен план.
Близнаци – Вие сте добър оратор, но лош слушател. Каквато и тема да похване човек с вас, в един момент ще става дума за вас. Бъбривостта ви понякога е забавна, но в повечето случаи отблъсвате останалите. Наистина ще е добре да се научите да си мълчите. Поне понякога. На границата сте едновременно да ви ударят шамар и да ви целунат.
Рак – Вашата най-непоносима черта е нерешителността. Да, може да сте много „удобни“ за останалите като си траете и мълчите, но как това влияе на вас? Ужасно! Вие сте емоционални и вътрешно ви ври и кипи. Вредите на здравето си, на личния си живот. Един удар с юмрук по масата може да е доста полезен, когато отново се опитат да злоупотребят с вас.
Лъв – Крайно време е да се научите да цените не само вашето достойнство, но и това на останалите. Да унижаваш постоянно хората - и то тези, които те обичат, никога няма да доведе до добро. Никога! И спрете да лъжете! Отдавна са ви разкрили и само се излагате.
Дева – Винаги се стремите към съвършенство, което е похвално, но трябва да разберете, че живеете в несъвършен свят с несъвършени хора. Манията ви да критикувате е супер отблъскваща и е основната причина за неразбирателствата с близки, колеги и приятели. Ама това ваша работа ли е?
Везни – Вашият най-голям недостатък е харченето на пари! Обичате красиви неща, обичате да радвате близките си с хубави подаръци, но ако я карате така, ще фалирате! Да не говорим, че разточителността не е любимата черта на почти никого. А в комбинация с колебливост, направо ви еспукана работата.
Скорпион – Колкото и да сме деликатни, всъщност вашите недостатъци са най-много. Оставете на една страна отмъстителността си. Добре си знаете, че това много пречи в отношенията ви с останалите. Но най-лошата ви черта е всъщност вашето негодувание. То с лека ръка измества любовта, доверието, приятелството. Трябва да се научите да го контролирате. Защото в повечето случаи то дори няма реални основания да съществува! А пък лъжите на дребно дразнят хората, които са над нещата.
Стрелец – Колкото и парадоксално да звучи, вашият най-лош навик е да казвате истината. Има неща, които не са ви работа да коментирате или изобщо не са приятни за чуване от дадения човек. Това е основната причина за вашите лични и професионални неуспехи. Да кажеш на шефката си, че с новата си рокля прилича на табуретка или на любимия си човек, който е готвил 3 часа, че тази вечеря и кучетата няма да я ядат, не е добра основа за разбирателство, нали?
Козирог – Работохолици до дупка! Човек има нужда да разпуска, иначе ще изпуши! А заедно с това ще е съсипал и хармонията във връзката си, и разбирателството с колегите, от които постоянно има изисквания и свръх очаквания. Кратката почивка не означава финансов крах! Отделяйте време за близките си, през което не бива да мислите за работа.
Водолей – Ако за миг престанете да издребнявате, ще ви се получи. Ако пък в друг един миг вземете, че прогледнете истината, пак ще сте по-добре. И интригантстването не е добра идея. А принципът "Разделяй и владей" минава само пред малоумните.
Риби – Вие сте мъдра и чувствителна зодия, но имате склонност към пристрастяване. Най-често към алкохола. Трябва да се научите на контрол! Изправяйте се пред проблема, а не търсете измамна паралелна реалност. Защото имате абсолютно всички качества да бъдете щастливи и успешни, освен, ако не се пристрастите към нещо - религия, алкохол, наркотици.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов