Избрани Новини

Германците и австрийците са най-запалените нудисти

Най-малко склонни да се събличат напълно на плажа се оказват японците

Почиващите от Германия и Австрия се оказват най-разкрепостените посетители на плажа. Това показва ежегодно изследване, публикувано на сайта за пътешественици Expedia.com.
Около 28 процента от отпускарите от тези държави признават, че са практикували нудизъм.
Най-малко склонни да се събличат напълно на плажа се оказват японците /2 процента от местните почиващи/, жителите на Южна Корея /3 процента/ и тайландците /4 процента/. Японците обаче са най-толерантни към чуждата голота на плажа: голите хора, лежащи на пясъка, не предизвикват отвращение у 72 процента от анкетираните. По-търпими към ексхибиционизма се оказват само испанците (74 процента от анкетираните). Индийците и жителите на Хонконг са най-склонни да осъждат ближните - 29 процента от туристите от тези места не искат да виждат около себе си нудисти.
Освен това се оказва, че нудизъм практикуват предимно представителите на силния пол - на плажа се събличат 18 на сто от анкетираните мъже. Сред жените те са само 6 процента.
Най-големи фенове не топлеса на плажа са туристките от Австрия (49 процента), Испания (42 процента) и Германия (39 процента). Като цяло 12 на сто от отпускарките от всички страни отбелязват, че пренебрегват горната част на банския си, когато са на море.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов