Пайнера се изгаври с Райна

Изглежда скандалите в Планета не стихват

Райна обмисля сериозно да напусне „Пайнер", твърдят нейни колежки. Македонското пиле е бясно, защото от компанията буквално се изгаврили с нея, отказвайки й участие в турнето на „Планета" в последния момент, без да дадат никакви обяснения за причината. За да се включи в концертния тур, Райна отказала редица ангажименти и дори съкратила престоя си в Охрид, където бе по работа, за да се подготви и да репетира с балета си в България, пише "Всеки ден".

Митко Пайнера обаче не сметнал за нужно да уведоми по-рано певицата за промяната в избора на изпълнители и така тя се оказала в небрано лозе, когато се върнала в страната. Само ден преди турнето се оказало, че Райна няма да участва.

„Това си бе чист удар под кръста. Как може да й кажат в последния момент, че няма да участва, при положение че тя си прекъсна почивката, за да си дойде у нас. Има пълно право да е бясна", коментират близки на певицата. Злите езици пък шушукат, че шефът на „Пайнер" отдавна търсел начин да се отърве от Райна, но все не намирал пролука в договора й, която да му позволи да я натири. Да прецака певицата в последния момент и по този начин да я накара сама да напусне, било премерен и абсолютно целенасочен трик.

От известно време Райна му носи по-скоро загуби, а пък е прекалено устата и непрекъснато създава проблеми. „Сега най-много да се уреди във фолклорния канал, но и това не е много сигурно", споделят от чалга компанията.Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково