Избрани Новини

Митко Пайнера нямал нужда от повече пари

"Повече от 40% от българите продължават да слушат поп фолк след 25 години, това никак не е малко, aко изкараме хит, този процент ще се увеличи", каза Митко Димитров- Пайнера

Той посочи, че на трудови договори при него работят над 350 човека, още толкова са на граждански договори.

"Оборотите на фирмата бяха по-големи предишни години, сега приходите намаляха, призна създателят на фолк звезди", споделя Димитров.

"Нямал съм сериозни предложения да продам компанията си, но не съм и оценявал колко струва бизнесът ми", призна Митко Пайнера в ефирна на Нова ТВ. Когато правиш това което обичаш, не ти се налага да работиш.

„Аз съм така - не работя, това, което правя е удоволствие. Нямам нужда от повече пари, не ламтя за милиони, искам просто да поддържам положителната емоция у българите“, каза инженерът- продуцент.

"В Димитровград е спокойно и приятно, в София се изнервям от кръстовищата и движението, призна Митко Димитров". Той каза, че не се чувства като истински преуспял човек, защото обстановката в България го потиска, съобщава Lifestyle.

"Хората са в стрес, нямат пари, нямат работа, това ме прави тъжен, не смея да излизам по улиците, как в тази обстановка да се чувствам преуспял човек", обясни Пайнера.

Тази ситуация той обясни с факта ,че властта в България е начин да се печелят пари, да се забогатее. затова сме на това положение, никой не мисли за хората, завърши Пайнера.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов