Избрани Новини

Беройци нахъсани за победа над Литекс тази вечер

Главен арбитър е Стефан Павлов от Бургас

Берое гостува на Литекс в Ловеч в двубой от III кръг на А професионална група. Мачът започва от 20.00 часа на градския стадион.
Тимът на Берое проведе последните си тренировки на тридневен подготвителен лагер в планинското градче Тетевен, където зелено-белите бяха отседнали в началото на месец юли.
В изминалите две срещи от А група беройци завършиха наравно 1:1 с тимовете на Черно море и Ботев (Пловдив), а днес излизат за първа победа срещу тима на Литекс, който до момента има в актива си две поражения от ЦСКА и Локомотив (София) и се намира в дъното на таблицата, докато заралии са на седма позиция с две точки.
Стефан Павлов от Бургас е главен арбитър на срещата, а негови помощници ще са Мартин Маргаритов от Пловдив и Николай Христов от Бургас. В близост до двете футболни врати ще бъдат арбитрите Георги Йорданов от Габрово и Никола Атанасов от Велико Търново, а четвърти съдия е Станимир Илков от Бургас. Николай Лилов от София е дежурен делегат на срещата, а оценка на съдийството ще постави Георги Нарлев от Силистра.
В изиграните досега 26 срещи на ниво А група между двата отбора заралии са постигнали 6 победи и 6 равенства, а са отстъпили в 14 двубоя. Головата разлика е 26:46, в полза на оранжевите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов