Избрани Новини

Областният информационен център в Кюстендил ще работи още 11 месеца

Областен информационен център (ОИЦ) - Кюстендил, създаден по проект по Оперативна програма „Техническа помощ", ще продължи своето функциониране до 12 юни 2015 г. С решение на Комитета за наблюдение на оперативната програма продължителността на проекта беше увеличена с 11 месеца. Това съобщи днес пред медии управителят на ОИЦ - Кюстендил Любомира Велинова, която обобщи реализираните от Центъра дейности.

От стартирането през 2012 г. досега екипът на ОИЦ - Кюстендил е провел общо 116 събития. Общият брой на участниците в тези събития е 2224. Актуални възможности за кандидатстване по оперативни програми, пътят на успешния проект, научени уроци и реализирани добри практики през изтичащия програмен период 2007-2013 г., както и приоритети и възможности за финансиране през новия програмен период са само част от темите на проведените събития, информираха от ОИЦ-Кюстендил.

Любомира Велинова съобщи пред медиите, че сред предстоящите дейности на Областен информационен център - Кюстендил е провеждането на информационни кампании и изнесени приемни в общините на област Кюстендил, както и участието в общи инициативи на мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов