Избрани Новини

ЖГЕРБ-Благоевград на посещение в парламента, покани ги Д.Савеклиева

Жени ГЕРБ-Благоевград бяха на посещение в парламента вчера по покана на народния представител и областен координатор на партията за Благоевградска област Даниела Савеклиева. Групата освен, че проследи работата на парламента, проведе и среща със зам.-председателя на партията Цветан Цветанов и депутатите на ПП ГЕРБ от Благоевградска област Даниела Савеклиева, Любен Татарски, Георги Андонов и Митко Захов и колегите им Цвета Караянчева и Ирена Соколова.

Цветан Цветанов бе натоварен с отговорната задача да предаде на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов за 55-ия му рожден ден подарък от името на Жени ГЕРБ-Благоевград. За личния си празник г-н Борисов получи чифт боксови ръкавици с надпис „Дясното круше е болезнено и опасно! От Жени ГЕРБ-Благоевград с уважение и пожелания за неповторим успех!”

По време на срещата дамите от Благоевград дискутираха с народните представители от ПП ГЕРБ актуалната политическа обстановка в страната и бъдещите действия на партията. Ирена Соколова ги запозна с инициативата си „Отговорно за ГЕРБ”, стартирала в Перник преди няколко месеца и вече набираща скорост в цялата страна.

„Идеята е не само да се даде шанс на хората да станат редови членове на ГЕРБ, но и да се включват активно в дейностите на партията и да изпитат чувство за единство и общност. Целта е всички граждани, които искат да станат част от нас да се запознаят с мотивите за това и на други техни съмишленици”, коментира депутат Соколова. Вече има и фейсбук страница „Отговорно ЗА ГЕРБ”, на която всички могат да споделят мнения, да обменят опит или просто да поговорят със съмишленици.

Цветан Цветанов подчерта, че десетки българи в чужбина, особено в Испания, виждат в ГЕРБ единственият шанс за България.

„Сънародниците ни в Испания имат желание да станат наши членове, да работят за каузата „ГЕРБ” и така за страната си. По време на посещението си в Испания преди няколко месеца имах възможност да се срещна с българската общност там и вече направихме първите стъпки за създаването на наши структури”, уточни Цветан Цветанов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)