64 голфъри демонстрираха умения в Разлог

Стартира третото издание на ежегодния голф турнир на голф игрището на Разлог. За първи път в своята история голфърката Соня Бураски направи Hole-in-One на днешното събитие. Мечтана награда за всеки състезател, признание за упоритата работа и тренировки, това е насладата която носи удара право в целта.

„Не мога да изразя радостта си. Всичко беше перфектно- голф игрището, италианското кафе. Hole-in-One се случва един път в живота, това беше моя първи точен удар в целта.” каза развълнувана щастливата призьорка Соня Бураски.

Двукратния шампион на България и претендент за Европейска титла, състезателят Григор Григоров събра приятели, този път не на пистата, а на голф игрището край Разлог. Голфърите и техните половинки имаха възможност да се насладят не само на прекрасна игра, но и да изпробват уменията си зад волана с Nissan GTR и навигацията на 19-годишният Григор Григоров, който стана първият лицензиран автомобилен състезател у нас под 18 години доказа, че е добър не само в рали състезанията, но и в голфа.

В нестандартния формат и приятелски турнир партньори на клуба станаха LIONS клуб, които имат международни голф изяви, но от 2014 стъпват на игрищата в България.

„Първоначалната идея за този голф турнир дойде преди 3 години, основната ми цел беше да събера приятели и партньори. Забавлението е основната ми цел. „ каза главния виновник за събитието Гриша Григоров при откриване на голф турнира.

Въпреки прогнозираното дъждовно и хладно време участие взеха 64 голфъра от страната, както и от Европа. Състезателите бяха разделени на 2 дивизии, специални награди бяха подготвени за Най- добрата дама, както и за голфърите реализирали Най-добър удар и Най-близо до дупката.

Най- добра сред дамите е призьорката на „Hole-in-One” Соня Бураски с 28 точки. Специалните награди „ Най-дълъг удар” и „ Най-близо до дупката” грабнаха Тодор Байчев / на 4-та дупка / и Анди Пийч / на 12-та дупка. Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"