Избрани Новини

От хляб до сувенири наредиха на изложение местни производители от Разлог

Мисия Разлог

05-05-2014, 15:29

Снимка:

община Разлог

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Разгледай, чуй и опитай!" в Разлог

Разлог бе най-вкусен за един ден

Местни производители подредиха на изложение в Разлог хляб и хлебни изделия, мляко и млечни продукти, био продукти, меса и деликатеси, торти и сладки, напитки, текстилни изделия, сувенири и ръкоделия.

Изложението на местните производители цели да популяризира продуктите, които се произвеждат на територията на община Разлог и да насърчи хората, които имат желание да развиват собствен бизнес, произвеждайки местни продукти.

Чрез изложението, организирано от Сдружение „Дестинация Разлог”, се дава възможност за популяризиране на местния бизнеса и произведени стоки на територията на община Разлог.

На първото издание на изложението се представиха потребителска кооперация „Пирин” – град Разлог - производител на хляб и хлебни изделия, производител на закуски, производител на сладкарски изделия и боза, производител на млечни продукти от краве и овче мляко. На изложението на местни производители взе участие фирма, произвеждаща работно облекло за хотелски, медицински персонал, гащеризони, работни манти, спално бельо, калъфки за столове за сватби, коктейли и други.

Изложението на местни производители се организира по проект „Разгледай, чуй и опитай Разлог!”, финансиран по Стратегията за местно развитие на Местна инициативна група – Разлог, чрез Програма за развитие на селските райони.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов