Избрани Новини

ГЕРБ на обиколка и в Кюстендилско

Кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ ще посетят Област Кюстендил на 29 април 2014г. (вторник), съобщиха от пресцентъра на партията. В 12:00 часа заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цаветанов, водачът на листата Томислав Дончев, заедно с кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Ева Паунова ще се срещнат с граждани на площад „Свобода“, град Дупница. Кандидатите ще бъдат придружени от народния представител от ГЕРБ Кирил Калфин.
В 14:00 часа Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати ще разговарят с членове и симпатизанти в клуба на ГЕРБ в центъра на село Овчарци, Община Сепарева баня.
В 16:00 часа Цветанов, Дончев, Ковачев и Паунова ще се срещнат с жителите на град Кюстендил в изградения предизборен щаб на пл.“Велбъжд“.
В 16:40 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Кюстендил. В изградената предизборна шатра на пл. “Велбъжд“ заместник-председателя на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати ще представят пред гражданите основните си приоритети в работата като евродепутати.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов