Избрани Новини

Септември се разправи с Ботев

Септември (Симитли) не допусна изненада на своя стадион и взе изразителна победа с 3:1 над борещия се да не изпадне този сезон тим на Ботев (Ихтиман) в мач от 24-ия кръг на Югозападната „В” група. 
Успехът позволи на симитличани да се доближат само на точка до преките си конкуренти за второто място във временното класиране – Оборище и Миньор. Иначе два гола за успеха реализира Тихомир Костурков с глава, а другото попадение беше гол - шедьовър на Мартин Тошев. Михаил Михайлов вкара почетното попадение за гостите от Ихтиман в началото на второто полувреме, информират от Симитли.

В самото начало на двубоя домакините се адаптираха по добре към подгизналия терен и въпреки липсата на няколко основни футболисти в състава им, започнаха да пресират госта още в собствената му половина.

В 73-ата минута реферът Красимир Атанасов спести дузпа срещу Ботев (Ихтиман), след като стражът Стоян Маринов видимо извърши нарушение срещу Мартин Тошев.  

Кметът на Симитли и финансов благодетел на Септември (Симитли) – Апостол Апостолов не беше особено доволен от представянето на своя тим, въпреки успеха.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов