Избрани Новини

Слава Севрюкова: Турция може да ни отнеме части от България?

"В периода 2017-2018 година начело на България ще застане жена - тогава ще се оправим"

Прероденият Давид и жена ще оправят България, но Турция може да ни отнеме части от страната, ако не се вземат мерки. Това разказа в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия изкследователят й Христо Нанев.

"В периода 2017-2018 година начело на България ще застане жена - тогава ще се оправим", предрича ясновидката Слава Севрюкова. Нанев има подозрения коя е жената. Тя също била феномен. Била скрита, скромна, притеснява се от журналистите - от руски произход.

Тя щяла да съветва мъж, в чието тяло живее прероденият Давид."Преродения библейски Давид ще промени съдбата ни. Когато се появи той, тогава България ще стане Швейцария на Балканите", разказва писателят.

Христо Нанев напомня, че Слава е сравнявана с Ванга. Но действително била много по-силна от нея. Самата Ванга го признала приживе. Те обаче никога не са мерили сили - подкрепяли са се. Севрюкова не влиза в транс, тя директно създавала контакт с други измерения. Сбъднатите й предсказания са много. Едно от тях е завръщането на Симеон Сакскубурготски в България. Друго нейно "опасно" предсказание е, че има вероятност от отцепване на части от България към Турция. Това обаче може да се предотврати, ако се вземат мерки, посочи Нанев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов