Избрани Новини

Людмила Путина ходила тайно при Ванга

След срещата Ванга предсказва, че Русия я чакат мрачни времена

Людмила, бившата съпруга на руския президент Владимир Путин, е ходила тайно при Ванга в края на 80-те години, пише Lifestyle.bg. Макар тогава да не е била известна, визитата й при петричката пророчица трябвало да бъде организирана дискретно.

Причината - по времето, когато Людмила посещава Рупите, мъжът й Владимир е резидент на КГБ в Източна Германия. Двамата се женят през 1983 г., когато той вече работи в съветската разведка, а тя е стюардеса в руските авиолинии „Аерофлот". След като Путин е изпратен на работа в ГДР, Людмила заминава с него. През 1985 г. се ражда дъщеря им Мария, а година по-късно - Екатерина.

В края на 80-те години във вихъра на Горбачовата перестройка, но преди разпадането на СССР и соцлагера, Людмила посещава Ванга. Българската пророчица е особено популярна в Съветския съюз и хиляди руснаци, сред които и известни личности, правят пътека до Рупите. Още по соцвреме Ванга е тачена в Русия, като истински култ към личността й се наблюдава през последните 20 години. Именно в Москва, а не в София, бе заснет и първият игрален сериал за врачката, който сега се излъчва и по БНТ.

Близки до Ванга разказват, че в края на 80-те години никой не е подозирал чия съпруга е русата симпатична дама, която била приета от пророчицата, без да чака ред. Години по-късно, когато Путин става президент и Людмила излиза на светло, приятели на Ванга разпознават, че жената до господаря на Кремъл е идвала в Рупите.

Както е известно, стотици хора чакаха всеки ден пред къщата на пророчицата, но често самата тя посочваше кой да влезе и кой да изчака. Макар че на Ванга съобщили, че е дошла една високопоставена дама от Русия, петричката врачка не се ядосала и пожела бързо да я види. Ванга избягваше да казва лошите неща, които ще сполетят посетителите й в бъдеще. Тя обаче със сигурност е видяла, че Людмила не е особено щастлива с брака си с офицера от КГБ и се чувства самотна в Дрезден, тъй като мъжът й изцяло бил отдаден на работата си.

Пропукването на отношенията между Людмила и Владимир започва няколко години след сватбата им. Официално те се разведоха преди дни, но още през 2007 г. имаше слухове, че те са разделени и че жената на Путин е отишла в манастир. Коментарите бяха провокирани от факта, че тя вече не се появяваше със съпруга си на официални места и той пътуваше сам в чужбина. Всъщност след срещата си с Людмила Ванга предсказва, че Русия я чакат мрачни времена, но тя ще се възроди, а слава ще й донесе човек на име Владимир.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов