Избрани Новини

Без проблеми в лагера на Добруджа преди мача с Банско

Всички футболисти тренират с отбора. Подготовката протича нормално. Това заяви старши треньорът на Добруджа Светослав Тодоров преди предстоящото гостуване в събота. Той се надява футболистите да продължат с доброто представяне като гост. Не ни интересува какво се случва в лагера на противника и как играе той. Важно е нашето представяне, коментира Тодоров, информира ИА Добруджа.
По думите му, ако неговите възпитаници продължават да се отнасят отговорно към тренировъчния процес, резултатите ще са налице.
Тодоров призна, че силите в Б група са доста изравнени. Впечатление с играта си са му направили най-вече отборите на Монтана и Спартак (Варна).
На пресконференцията присъстваха бранителят Иван Иванов и нападателят Ивелин Василев. Иванов е готов за игра, след като пропусна последния мач заради контузия.
Защитникът е амбициран да се представи добре, след като пропусна последния мач. Вече се чувствам добре, тренирам наравно с отбора. Всички футболисти се надяваме да покажем добра игра и да победим Банско, каза още Иван Иванов. Според него Добруджа е един от двата най-добри отбора в Б група през този сезон.
Василев, който пристигна през зимната пауза заяви, че е изключително доволен от това, че има възможност да работи под ръководството на Светослав Тодоров. Нападателят благодари много на феновете, които са навсякъде с отбора, за да го подкрепят.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов