Избрани Новини

Фен турнир за Купата на „НФК Берое – Стара Загора“

Турнирът ще се проведе на 12 април 2014 г. (събота), на изкуствения терен на комплекс „Берое“.

СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора, с помощта на beroe.bg, организира за шести пореден път фен турнир за купата на „НФК Берое – Стара Загора“. Турнирът ще се проведе на 12 април 2014 г. (събота), на изкуствения терен на комплекс „Берое“.

В турнира могат да участват само отбори, сформирани от членове на НФК Берое (участниците в отборите трябва да притежават членска карта на НФК Берое за сезон 2013/2014). Всеки нечленуващ в сдружението, но желаещ да участва, може да го направи като си плати членския внос за сезон 2013/2014 и се сдобие с карта.

Записването за турнира ще стане по следния начин:
Всеки отбор трябва да предостави тимов лист, който да съдържа – името на отбора , списък от минимум 6 (шест) състезатели (две имена и номер на фенкарта), срещу името на капитана трябва да има телефон за връзка.

Тимовите листи трябва да се предоставят най-късно до 9 април, сряда (17:30 часа) във фен магазина на стадион „Берое“ (работно време – от 10.00-13.00; 13.30-18.30, почивен ден четвъртък и петък).

Жребият ще бъде изтеглен на 09.04.2014 г. на почивката на футболната среща между отборите на Берое и Пирин Гд .

Турнирът ще се проведе при следните правила:
В една футболна среща едновременно на терена могат да участват 6 състезатели (5 полеви и 1 вратар). Могат да бъдат извършвани „хокейни“ смени. Полувремената са 2 по 19.16 минути, с почивка от 5 минути между двете части. Турнирът ще се състои при директни елиминации. Изпълнението на тъч ще става с крак, при получаване на втори жълт и съответно червен картон от даден играч в една среща, той бива отстранен от мача и отборът ще играе 2 минути с човек по-малко. След изтичането им на мястото на наказания може да влезе друг футболист. Ако в даден отбор се установи нередовен състезател, то отборът му ще загуби служебно с резултат 3:0. Ако даден отбор не се яви до 15 минута на даден мач, противникът му ще спечели служебно с резултат 3:0. При равенство в редовното време се изпълняват по 3 дузпи, а при ново равенство се бие по една дузпа – до грешка.

Победителят в турнира ще бъде награден с Купата на „НФК Берое – Стара Загора”, грамота и две каси бира. Класиралият се на второ място ще получи грамота и една каса бира. Заелият трето място в надпреварата ще получи грамота. Има две специални награди: Приз „Голмайстор на турнира” – играчът с най- много голове, който ще получи футболна топка с автографи на футболистите на ПФК „Берое”. Приз „Най-добър вратар” – играчът определен за най-добър вратар, ще получи вратарски ръкавици на Иван Караджов.

Организаторите благодарят на БФС за осигуреното присъствие на футболни съдии на турнира.

За всички зрители и участници ще е подготвена развлекателна програма и музика. Кетърингът на събитието ще бъде на приемливи цени.

Организаторите канят всички съпричастни към зелената идея да се включат в надпреварата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов