Избрани Новини

Георги Андонов играч на XXV кръг

Нападателят на „Берое“ Георги Андонов спечели приза за футболист на XXV кръг в „А“ група.

30-годишният футболист се отличи с хеттрик при победата на старозагорци с 5:0 срещу „Любимец“. В анкетата взеха участие 24 футболни треньори, които дадоха своя вот.

Георги Андонов получи 11 гласа и спечели наградата. Андонов бе награден вчера на пресконференция в Пресклуб България в София.

„Първо искам да благодаря за признанието и да изкажа своите благодарности за всички, които са гласували за мен и за всички мои колеги. Приемам наградата като признание за тима. Практикуваме колективен спорт и няма как да е по различен начин. Без отбора няма как да се случат головете и победите.“ – каза Андонов.

За мача с „Локомотив“ (София), който предстои Андонов отговори: „Настройката за мача е за победа. Целият отбор е амбициран да дойде тук в София и да се поздрави с успеха. „Локомотив“ са доста неприятен противник за нас в последните мачове и се надяваме да променим това нещо.“

„Ако кажа, че няма разочарование от това, че сме във втората седмица трябва да излъжа. Всички в клуба искаха да се борим за призово класиране през този сезон. Искахме да сме в горната седмица. Не успяхме. Явно нещо не ни достигна. Колкото до изискванията те са да се раздаваме във всеки мач и да извоюваме колкото се може повече победи“ – обясни Андонов.

„За какъв стимул да говорим? И в долната седмица се играе футбол. Не малко отбори от първата седмица загубиха мачове от такива, които са във втората половина. Жалко е че ние сме в тази седмица, в която няма за какво да се борим. Не ни удовлетворява изобщо това.“ – каза той.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов