Избрани Новини

Новият съуправител на ДКЦ в Благоевград яхна метлата

Според кулоарната мълва в поликлиниката, двамата управители Даскалов и Веселински имат сериозни разногласия по отношение ръководството на медицинския център

Новият съуправител на диагностично-консултативния център / ДКЦ 1 / в Благоевград д-р Стоян Веселински се развихри с метлата и уволни миналата седмица всички чистачки по коридорите на поликлиниката. На тяхно място Веселински е назначил фирма- чистачи, оставяйки дългогодишните хигиенистки от здравното заведение на улицата. Освен това д-р Веселински се готви да уволни и охранителната фирма, обслужваща центъра и на нейно място да назначи нова фирма. Това предизвика серия от коментари на недоволство в поликлиниката, пише struma.com.

Недоволен от случващото се бил и другият управител на центъра д- р Тони Даскалов, според мълвата двамата не се долюбвали особено и имали ежедневни разпри. Както съобщихме, преди около два месеца управлението на ДКЦ 1 бе разделено на две и на д-р Веселински бе поверено управлението на общите площи в медицинския център, а за д-р Тони Даскалов, който до тогава еднолично управляваше центъра, остана грижата за всичко останало. Ограничаването на правомощията на Даскалов стана на общо събрание и бе колективно решение. Въпреки това, обаче в момента цари напрежение, тъй като не се знае още кой ще уволни д-р Веселински.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов