Избрани Новини

Черноморец в Гоце Делчев без Шоколаров

Частичен отговор на въпроса ще се увеличат ли шансовете на Черноморец за оставане в групата пък ще даде мачът в Несебър днес

Славчо Шоколаров бе наказан от ДК на БФС да не участва в един мач на отбора. Халфът получи директен червен картон за грубо нарушение срещу играч на Локомотив София от 1/4 финалите за Купата на България.

Тази сутрин футболистите на Черноморец заминаха за градчето в югозападна България, където утре от 15.30 часа излизат единствен с мисъл за победа. В отбора след наказание се връща Манзоро, а останалите футболисти са на разположение на треньора Димитър Димитров. Акулите изостават на 9 точки от двата си основни конкурента за оставане в групата Славия и Локомотив, които обаче също ще играят за победи в оставащите мачове до края на сезона. При това положение, задачата на Черноморец е почти неизпълнима, но все пак все още има теоретична възможност отборът да изскочи над чертата, като това минава през задължителни победи, включително  срещу преките конкуренти, както и Берое, който е значително по-напред в класирането.

Частичен отговор на въпроса ще се увеличат ли шансовете на Черноморец за оставане в групата пък ще даде мачът в Несебър днес, където Нефтохимик приема Локо София само два дни след като железничарите играха на Лазур за Купата.   



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов