Избрани Новини

Черноморец отпадна за Купата от Локо София след пълен обрат

След първия гол на гостите "акулите" рухнаха психически

Отборът на бургаските акули бе на крачка от класирането на полуфинал за Купата на България. Домакините приеха на стадион Лазур локо София в мач-реванш след загуба в столицата  с 0;1.

Акулите започнаха отлично мача и създадоха половин дузина добри положения пред вратата на гостите, които се стараеха да държат топката по-далеч от своята врата, но не създадоха опасности пред Живкович. Лъчезар Балтанов на два пъти, Карлос Фонсека и Ванчо Траянов имаха изгодни положения за отбелязване на гол, но не успяха да нанесат точен удар към Митрев.

Все пак в 38-та минута след пробив отдясно Чико центрира отлично и от 6-7 метра един от най-активните в мача Фонсека отбеляза с глава за 1:0 за домакините. До края Черноморец имаше още една добра възможност за отбелязване на гол, но Балтанов стреля встрани от рамката.

През второто полувреме домакините отново натиснаха съперника си и в 55-та минута Балтанов оползтвори подаване на Симеон Райков за 2:0. Този резултат пращаше домакините напред в турнира, но тогава дойдоха минутите за гостите. Най-напред Раджелович засече центриране от корнер и след грешка на защитата намали разликата до 2:1. Само 5 минути по-късно вратарят Живкович сгреши при избиването на една топка и от въздуха Маркиньос изравни за 2:2.

След втория гол домакините рухнаха психически и въпреки по-добрата си игра през по-голямата част от мача не успяха да материализират превъзходството си. Стигна се и до там, че в продължението на добавеното време Даниел Генов след самостоятелен пробив доведе резултата до крайното 2:3 за гостите, които продължават напред в турнира с общ резултат 2:4.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов