Избрани Новини

Черноморец без Бекое и Траянов срещу Локо за Купата

Според треньора на акулите Димитър Димитров, Черноморец има шансове да отстрани Локомотив и да продължи напред

Двама от титулярите на Черноморец ще пропуснат утрешния двубой срещу Локомотив за Купата на България. Централният защитник Траян Траянов, който напусна мача с Любимец принидително е със съмнение за лицева травма и по всяка вероятност ще получи почивка. Ако все пак бъде в групата, той по всяка вероятност ще бъде използван само при крайна необходимост и ще играе в двубоясъс специална маска. Нападателят Гофред Бекое, който направи добри игри за акулите пък страда от разтежение и също няма да играе в мача.

Продължава възстановяването на защитника Яни Пехливанов, който вече провежда специална терапия, която ще го върне в игра по-скоро, но това едва ли ще стане по-рано от средата на април. Преслав Йорданов също се възстановява, но все още не е готов за игра. Добрата вест от лагера на акулите преди утрешния сблъсък е завръщането на Лъчезар Балтанов, чието наказание от два мача вече изтече.

Според треньора на акулите Димитър Димитров, Черноморец има шансове да отстрани Локомотив и да продължи напред, но това минава през пълна концентрация на терена. Футболистите ще трябва да обърнат специално внимание на статичните положения, при които гостите са добре подготвени, както и на играта в защита, където отборът допуска сериозни грешки. 

От Черноморец очакват сериозна подкрепа в мача, като за целта от понеделник билетите за мача с цени от 2 и 5 лева вече са пуснати в продажба. Мачът е в сряда от 18 часа на стадион Лазур.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов