Избрани Новини

Семейни войни! Брадви и ножове хвърчаха на празника в Белица, трима в болница

Трима са настанени в болниците в Разлог и Благоевград след осмо мартенско клане в Белица

Сбиването между съседи е станало към 18:30 часа снощи на улица "Владимир Поптомов" в града. Свадата, при която са използвани брадви и ножове, е възникнала между фамилиите Къшеви и Калъчови. Вследствие клането трима са приети в болница.
57-годишният Мустафа Къшев е настанен с открита рана в областта на гръдния кош в МБАЛ-Разлог. След полунощ в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград са приети още двама от участниците в сбиването. Това са 22-годишният Алия Къшев, който е с открита рана на главата. Той остава под наблюдение в отделението. В отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград с комоцио и също с открита рана на главата е настанен 32-годишният Мустафа Калъчов. И двамата са пострадали от удари с остър предмет по главите. И двамата твърдят, че са нападнати с брадва. Първоначално те са приети в МБАЛ-Разлог, след като са минали на скенер им е препоръчана консултация с хирург в Благоевград, предаде БГНЕС.
Пристигнали са в областния град с леки автомобили през 15-на минути. След като двамата пострадали са се засекли на носилки в двора на МБАЛ, придружаващите ги техни близки са се сбили наново. Разтървани са от охраната на МБАЛ. Според информациите на този етап, 22-годишният Алия е нанесъл прободната рана на лежащия в болницата в Разлог Мустафа, който пък е баща на приетия в хирургията на МБАЛ-Благоевград. По сбиването привечер на 8 март, съвпаднал с Тодоровден, са работили полицаите от Белица.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов