Избрани Новини

19-годишна с комоцио след като бе атакувана с брадва от крадец

19-годишна е в болница с комоцио, след като бе нападната от крадец, влязъл в дом в село край Кочериново

Инцидентът станал към 13.30 часа днес в къща в село Стоб. Теодора К., която е от село Пороминово, отишла до дома на приятеля си в съседното село Стоб, за да се помирят, тъй като били скарани. Влязла през вратата на къщата край пътя за Стобските пирамиди, която била отключена, съобщава БГНЕС. Мислела, че приятелят й е вътре. Влизайки в стаята видяла, че всичко в нея е разхвърляно. В този момент мъж, който се бил скрил зад отворената врата, й нанесъл няколко удара по главата с тъпото на малка брадвичка. Теодора се опитала да се предпази от нанасяните й удари с ръцете си, вследствие на което е с навехната китка.
След бързото нападение крадецът избягал. Нападнатата обаче успяла да му види лицето и го познала, той бил от общинския център град Кочериново. За инцидента е уведомена полицията, която издирва нападателя, влязъл да краде, знаейки че по това време в къщата няма никой. Показания е дал и приятелят на нападнатата.
19-годишната Теодора е транспортирана до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с цицини по главата, скенерът не е показал фрактури на черепа и китката. Настанена е в отделението по хирургия с комоцио и стрес от нападението.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)