"Подай ръка на Филип" благотворително в Благоевград

Благотворителното шоу "Подай ръка на Филип" ще се състои в петък в Благоевград

Филип Кънев е на 5 години и страда от ДЦП, нуждае от лечение в чужбина. То вече е започнало, но средствата, с които разполагат родителите са крайно недостатъчни.

Момчето е син на талантливите благоевградски актьори Ива Динчева и Кънчо Кънев. За да подкрепят малчугана и неговите родители благоевградската общественост за пореден път се обединява в името на благородната кауза „Подай ръка на Филип“.

Благотворителното шоу се организира съвместно от Кристина Гошева, Ани Хачатрян, Милена Нгуен, Александър Митев, със съдействието на ДТ „Н.Вапцаров” Благоевград, Младежки дом Благоевград, Art Fashion Studio и Николинка Коюнджийска.       

То събира на една сцена най-добрите благоевградски танцови състави и млади талантливи дизайнери в петък от 19:00 часа в залата на ДТ " Никола Вапцаров" Благоевград.

Водещи на шоуто са любимите на Благоевград Игор и Иван.

А в него участие ще вземат: танцови формации- Център за танци Благоевград, танцова формация „АСТРА”, „EX CREW”, „THE GOBLINS CREW”, балет „ДЪГА”, „КАРАТ”, „БЛЯСЪК”, DANCE CENTER “ВЛАХОВ”, танцово студио„БОЖАНА“, ”СИЛВАНА ДЕНС”.

Шоуто ще стане реалност и със специалното участие на дизайнерите: Яна Караманова, Милена Нгуен И Анна Димчева.

Изпълнителите: Борис Коцаков- новото лице на македонската песен, Милка Стойчева, Антон Стойчев и Моника Павлова. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен