Избрани Новини

„Нафтата” с първа тренировка за седмицата

Двубоят с Ботев Пловдив е последният, който Нефтохимик ще изиграе на стадион Хаджи Димитър в Сливен

Днес в 15 часа отборът на Нефтохимик ще се събере за първа тренировка през седмицата. След загубата с 0:5 от Локомотив София, тимът заема последното място в таблицата за временното класиране, а шансовете за спасение изглеждат все по-илюзорни.

Преди заниманието, което е предвидено да се проведе на базата в Долно Езерово, старши треньорът Златко Янков ще направи разбор на мача от последния кръг. Бронзовият медалист от САЩ, веднага след края на двубоя в столицата определи играта на тима като безобразна и днес се очаква и ръководството да вземе отношение по представянето на отбора. Това е наложително т.като в следващия кръг на „нафтата” предстои поредното тежко изпитание срещу Ботев Пловдив. Отборът на Станимир Стоилов ще търси победата на всяка цена, за да се доближи до лидерите, т.като пред скъпоструващата селекция на "канарите" е поставена единствената цел – участие в Евротурнирите.

На фона на това не бива да се пропуска факта, че в момента отборът на Нефтохимик не е това, което беше през есента. Тимът бе напуснат от основни футболисти, които вече играят в новите си клубове и показаха добро ниво в изминалите срещи. На тяхно място дойдоха юноши, без почти никакъв опит в мъжкото първенство, което от своя страна доведе до инкасирането на цели 8 гола в първите два двубоя от старта.

През седмицата отборът ще тренира по веднъж, като в средата на периода е планирано да направи и едно възстановително занимание. Не е изключено да бъде потърсен и съперник за контрола, за да може новият старши треньор на Нефтохимик да изпробва някои от новите играчи на различни постове, с цел подобряване играта на отбора като цяло.

Двубоят с Ботев Пловдив е последният, който Нефтохимик ще изиграе на стадион Хаджи Димитър в Сливен. Мачът е на 2 март, неделя с начало 15.30 часа и е предвиден за телевизионно излъчване.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов