Избрани Новини

4 300 лева са събрани за Боби от Крупник

Близки и приятели на Борислав Неделчев от Крупник организираха поредната дарителска акция за събиране на средства за бъбречната трансплантация на младото момче.
На 15-ти февруари популярни народни певци и ансамбли, поп и фолк изпълнители излязоха  на сцената в зала „Яворов” в Благоевград и  пяха в подкрепа на Боби.
Каузата „Да помогнем на Боби” събра на една сцена Джена, Мария Петрова, Никола Тодоров, Руска Стоименова, Снежина Андреева, Йорданка Варджийска и ансамбъл „Веселие” от Симитли. На една сцена излязоха едни от най-добрите гласове и изключителни таланти на фолклорното изкуство, информират от пресцентъра на Симитли.

На благотворителния концерт се отзоваха много хора и залата бе пълна, бяха продадени 860 билета, което възлиза на 4 300 лв., а по сметката му до момента са събрани 70 000 лв. Нека да продължим с подкрепата си към Боби и всеки, който иска да му помогне може да посети благотворителния базар, който ще се провежда до края на седмицата от 10:00 до 17:00 часа, защото сумата събрана до момента не е и половината от необходимата за животоспасяващата трансплантация. На Боби са му необходими общо 200 хил. лв. за да може да бъде трансплантиран и да продължи живота си пълноценно.

Благотворителният базар е разположен на ул. „Тодор Александров“ (до Парти пица и улицата, водеща към пазара). Там приятелите на Боби продават мартеници, сладкиши, приготвени от Дафи Спасова и фотографии, направени от Боби. Има и поставена кутия, в която всеки който желае може да дари пари и да помогне.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)