Избрани Новини

Базар "Да помогнем на Боби" в Благоевград

В Благоевград започна благотворителен базар, който се провежда под мотото „Да помогнем на Боби”

Инициатори на идеята за провеждането на базара са приятелите на 21-годишния Борислав Неделчев от село Крупник, който страда от бъбречна недостатъчност и се нуждае от трансплантация. Благотворителният базар е разположен на ул. „Тодор Александров“. Там приятелите на Боби продават мартеници, сладкиши, приготвени от Дафи Спасова и фотографии, направени от Боби. Има и поставена кутия, в която всеки който желае може да дари пари и да помогне, съобщават от пресцентъра на община Симитли.
Още в първите дни на базара има интерес към благотворителната кауза и доста хора се включиха в нея, сподели Антония Неделчева, сестра на Боби. Всеки, който иска да помогне на Боби може да посети благотворителния базар, който ще се провежда до края на седмицата от 10:00 до 17:00 часа.
Всеки, който може и желае да дари, може да го направи и на следната банкова сметка:
BG03CBUN91954000478325
BIC: CBUNBGSF
MKB Unionbank клон Благоевград
Борислав Неделчев е на 21 години от село Крупник. Боби страда от бъбречна недостатъчност и се нуждае от трансплантация. От четири години е на хемодиализа и е в списъка на чакащите... За да може Боби да продължи пълноценно живота си са необходими средства, които са непосилни за семейството му. От една година близки и приятели на младото момче поеха инициативата „Да помогнем на Боби”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов